Evinize ya da binanıza konforu sunacak olan ürün tercihleri arasında yer açabileceğiniz konfor cam ısı yalıtımı konusunda etkin olan ürün seçimleridir.

Tasarruf uygulaması sayesinde uygulamaya yer vereceğiniz bütçeyi bir iki sene içinde geri kazanmanıza destek olan ürün sayesinde sadece kış aylarında sıcaklığın değil yaz aylarında da serinliğin tadını çıkararak klima kullanımın da önüne geçebilirsiniz.

Güneş enerjisinin yakıcı etkisini azaltma özelliğine sahip olan ürün iç alanda buğunun azaltılmasına destek olur. Işık geçirgenliğinden ödün vermeden tasarlanan konfor camlarda ürün kalitesine dikkat edilerek satın alma işlemine yer açılması gerekir.

Konfor Cam Kullanım Alanları

Konfor cam yeni yapılan tüm binalarda kullanıma uygun olup aynı zamanda yenilenen konutlarınız içinde uygulanabilir. Bunun yanı sıra ticari amaçlı olarak tasarlanan binalarda da tercih edilerek istenen enerji tasarrufun elde edilmesine olanak sunarken pencere önlerinin de rahatlıkla kullanılmasa yer açarak avantajını da sunar.

Böylelikle güneşin yakıcı ışın etkisinden etkilenmeden pencere önleri istenen şekilde kullanıma uygun hale getirilerek konforda elde edilir.

Yorum bırakın